Ik heb altijd al de passie gehad om waarde te creëren voor en met anderen. Deze passie uit zich in het organiseren van allerlei dingen, zoals het uitstippelen van een bijzondere reis met mijn vriend tot het organiseren van evenementen. Het leukste wat ik aan mijn werk als projectmanager vind, is dat ik mijn organisatietalent kan inzetten om anderen blij te maken en ze te verrassen. Het contact met verschillende mensen, luisteren naar hun wensen, en deze vervolgens realiseren, geeft me energie. De glimlach op het gezicht van de klant wanneer ze verrast worden door een concept of eindresultaat waar we als team hard aan hebben gewerkt, is waar ik het voor doe!

Volg je dromen, ze weten de weg

Van kinds af aan ben ik altijd al erg gedreven en gestructureerd geweest. Ik maakte overal lijstjes voor, van To Do-lijstjes tot bucket lists. Door altijd mijn hart en dromen te volgen, weet ik vaak goed wat ik wil en doe ik altijd mijn uiterste best om daar te komen. Bij mijn vrienden sta ik bekend als een blij ei. Iemand die vrolijk in het leven staat, ambitieus en zorgzaam is, en altijd een luisterend oor biedt. Mijn Portugese roots zijn ook duidelijk zichtbaar: lekker eten, drinken, genieten van het leven en samen zijn met familie en vrienden is wat mij gelukkig maakt.

Voor mij zijn balans en geluk nauw met elkaar verbonden. Dit vind ik in het doen van wat ik leuk vind, waar ik volledig mezelf kan zijn en mijn nieuwsgierigheid kan blijven voeden. Daarnaast door te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en door het samen zijn met dierbaren. Maar ook door beste vrienden met jezelf te kunnen zijn. Mijn me-time momenten heb ik op de yogamat, als ik een goed boek lees of aan het tekenen ben. Namasté!

Terug naar blog