Als ik denk aan waar ik het meest energie van krijg, dan is dat op momenten met mijn gezin, wanneer ik mijzelf kan uitdagen tijdens een nieuw avontuur of wanneer ik blauw lig van het lachen. Gezin, avontuur en humor zijn voor mij de balans voor een betekenisvol leven.

Helm op en gaan!

Bij vrienden sta ik bekend als verbinder. En als middelste van 3 broers een mediator. Ik houd ervan om mezelf in het diepe te gooien en er, eventueel met hulp van anderen, weer sterker uit te komen. Zo is een foto van vroeger samen met mijn broer wel typerend: “Helm op en gaan!”

Zoek niet naar je passie, maar neem het mee

Ook ik was bezig met die zoektocht naar wat ik nu eigenlijk echt leuk vond, maar door te stoppen met zoeken realiseerde ik me dat ik het al donders goed wist. Het is dan ook simpel: Doe waar je blij van wordt en deel het met anderen. Het leven is te kort om vast te zitten in een sleur. 

Of ik nu creatieve oplossingen bedenk voor een mooie uitdaging op mijn werk of op avontuur ga met mijn gezin, ik probeer te doen waar ik enthousiast van word. En als ik anderen kan inspireren om hetzelfde te doen, dan ben ik helemaal gelukkig.

 

Terug naar blog