Van jongs af aan was het al onmogelijk voor mij om niet creatief bezig te zijn. Van schilderen tot tekenen, bouwen, schrijven, fotografie en muziek maken. Experimenteren met mijn creativiteit heeft altijd al centraal gestaan in mijn leven. Dit deed ik dan ook samen met mijn grootste supporters; mijn opa’s en oma’s. Gierend van het lachen optreden voor de tv en de meest gekke kunstwerken maken, heeft mij niet alleen mooie herinneringen opgeleverd, maar het heeft mij ook klaargestoomd voor een baan in de creatieve sector.

Dat ik graag creatief bezig ben is niet vanzelf sprekend in mijn familie. Ik kom volgens de DISC kleurentest namelijk uit een erg blauw gezin. Hierdoor heb ik ook organisatorische skills die ik graag gebruik om structuur aan te brengen. Naast ontwerpen word ik dus erg gelukkig van overzicht en rust. Misschien een combinatie die je niet vaak ziet bij een creatief.

Met trots kan ik zeggen dat alle middagen knutselen met opa en oma in combinatie met mijn organisatorische roots uitgegroeid zijn tot een baan waar ik iedere dag met plezier mee aan de slag ga.

Reizen als bron van inspiratie

Naast mijn uitdaging om continue nieuwe hoogten te bereiken binnen design, ben ik vaak letterlijk op 12 kilometer hoogte te vinden. Ik ben regelmatig onderweg naar Amerika om mijn vrienden en familie te bezoeken. Reizen maakt een groot deel uit van mijn leven en ik haal hier veel inspiratie en energie uit. Ik kan dus niet wachten totdat ik alle prachtige plekken op de wereld ontdekt heb!

 

 

Terug naar blog