Nieuwe dingen leren staan voor mij centraal, zowel in mijn werk als privé. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Niet gek dat ik in het online marketingvak terecht ben gekomen. Uitdaging genoeg! Het leukste aan online marketing vind ik dat alles meetbaar is. Omdat ik erg logisch ben ingesteld, vind ik het fijn als iets is gebaseerd op feiten in plaats van een mening van één persoon. Daarnaast is het een goede basis om steeds te blijven verbeteren en groeien.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Waar een ander gelukkig wordt van routine, hou ik juist van afwisseling. Dingen doen die je spannend vindt blijken vaak achteraf vaak de mooiste herinneringen te zijn. Al vanaf kinds af aan heb ik veel interesse in alles wat anders is. Nieuwe inzichten, culturen, meningen en denkwijzen. Ik ontdek graag nieuwe plekken, ver weg of dichtbij. Of dat nu met leuke mensen om me heen is of alleen. Het brengt je altijd nieuwe inzichten!

 

 

Terug naar blog