Lekker bezig

“Jij kunt echt niet stilzitten, hè,” dat is een opmerking die ik heel vaak te horen krijg. En eerlijk gezegd begrijp ik wel waarom. Of het nu in de Corso tent is, thuis in Rotterdam waar ik samenwoon met mijn vriend, of in Zundert waar mijn roots liggen. Het liefst ben ik lekker bezig en continu in beweging. Het leven is namelijk veel te leuk om stil te zitten. Van kinds af aan sprong ik van idee naar idee. Ik wilde bouwen, dingen maken en producten pimpen. Al snel pakte ik een hamer, een stuk hout, een potlood, penselen, stof. Niets was te veel om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Deze leuke foto van vroeger met mijn vader samen spreekt voor zich.

En dat vind ik het leukste aan mijn vak. Een idee blijft geen idee, maar wordt tastbaar. Je kunt je inleven in een verhaal of in een merkidentiteit. Samen met het team geef je vorm aan dat idee. Op die manier kun je leren, lachen en proosten op een mooi eindresultaat! Met een nieuwsgierige houding, door gewoon te beginnen en te proberen, leer ik elke dag bij. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en probeer graag zoveel mogelijk uit, ook al sla ik mijzelf nog wel eens op mijn duim 😉

Een chaotische perfectionist

Ik ben een chaotische perfectionist. Het liefst doe ik alles in één keer goed, maar jij en ik weten dat dat natuurlijk niet altijd lukt. Maar als je gewoon begint, het stap voor stap aanpakt en fouten durft te maken, komt een goed eindresultaat vanzelf. En wanneer dat mooie resultaat er dan is en de klant zijn doel bereikt heeft sluit ik de opdracht met een goed gevoel af en duik ik met veel enthousiasme weer in de volgende uitdaging!

Terug naar blog